top of page

Bruiloft

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Als bruidsfotograaf kom ik graag jullie bruiloft​ vastleggen. Ik blijf zoveel mogelijk op de achtergrond om jullie dag vast te kunnen leggen zoals deze ook echt is. Waar het nodig is help ik jullie om te poseren op een natuurlijke manier. Met mijn oog voor detail fotografeer ik alle bijzondere momenten, ik leg emoties vast en ook alle mooie details die jullie zelf misschien niet opmerken worden gefotografeerd. Jullie dag probeer ik op zijn mooist vast te leggen, zodat jullie na afloop van de bruiloft met een glimlach terug kunnen kijken op deze bijzondere dag.

Voorafgaand aan de bruiloft spreken we een keer af om kennis te maken. Tijdens dit gesprek kunnen we jullie wensen bespreken en de planning van jullie bruiloft doornemen. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Wanneer jullie mij definitief boeken voor jullie bruiloft dan ben ik in de periode naar jullie bruiloft toe altijd beschikbaar voor vragen en overleg. 

Willen jullie graag dat ik jullie bruiloft vastleg? Stuur mij dan een berichtje en laat mij weten wanneer jullie trouwdatum gepland staat. Is de trouwlocatie al bekend en is er misschien al een draaiboek? Geef deze informatie dan ook alvast door. Altijd leuk om te lezen! We plannen vervolgens in overleg een kennismakingsgesprek in. Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen!

 

Hebben jullie nog vragen of willen jullie meer informatie ontvangen? Stuur mij dan een berichtje of vraag vrijblijvend mijn trouwbrochure (beschikbaar vanaf juni 2023) aan.

Vanaf € 1399,-

De prijs voor bruidsfotografie begint bij € 1399,- voor 6 uren fotografie. Bekijk de tarievenlijst voor meer informatie.

bottom of page