top of page

Kindjes & Gezinnen

Een fotoserie van je gezin is ontzettend waardevol. Kinderen worden zo snel groot! Een prachtige en blijvende herinnering voor nu en voor later.

De shoot vindt plaats op een mooie buitenlocatie die we samen uitkiezen. Op een buitenlocatie zijn jullie veel vrijer waardoor ik spontane momenten vast kan leggen. Het is ook mogelijk dat ik bij jullie thuis kom om foto's te maken, zodat jullie in je eigen vertrouwde omgeving zijn.

Het is belangrijk dat jullie het gezellig hebben tijdens de fotoshoot en van elkaar genieten. Lekker lachen, spelen en knuffelen. Ondertussen leg ik de mooie momenten vast. Ik fotografeer jullie zoals jullie echt zijn. Heb je zelf een idee gezien dat je leuk lijkt voor de shoot? Bespreek dit van tevoren met mij, zodat we deze foto's optimaal kunnen maken. We maken mooie herinneringen waar jullie later nog altijd blij van worden. Tijdens de shoot is het mogelijk om een keer van outfit te wisselen. Gemiddeld duurt deze fotoshoot 1 - 1,5 uur.

Liever alleen foto's laten maken van je kindje(s) in plaats van een gezinsshoot? Dat kan natuurlijk ook!

Wil je graag een fotoshoot boeken, heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Stuur mij dan een berichtje.

Vanaf € 185,-

 

Een gezinsfotoshoot of shoot voor je kindje(s) is te boeken vanaf € 185,-. Bekijk de tarievenlijst voor meer informatie.

bottom of page