top of page

Loveshoot

Hoe leuk is het om jullie liefde voor elkaar vast te leggen tijdens een loveshoot!

De fotoshoot vindt plaats op een mooie buitenlocatie die we samen uitkiezen. Op een buitenlocatie zijn jullie veel vrijer waardoor ik spontane momenten vast kan leggen. Vinden jullie het juist fijner om bij jullie thuis af te spreken of op een andere binnenlocatie, dan kan dat natuurlijk ook.

Terwijl jullie het gezellig met elkaar hebben, maak ik pure en liefdevolle beelden. Jullie hoeven niet te poseren. Het is belangrijk dat jullie jezelf zijn. Doe lekker jullie ding en tussendoor geef ik kleine aanwijzingen en opdrachtjes. Op deze manier kan ik foto's van jullie maken waar jullie jezelf echt in herkennen. Hebben jullie zelf een idee gezien dat jullie leuk lijkt voor de fotoshoot? Bespreek dit van tevoren met mij, zodat we deze foto's optimaal kunnen maken. Tijdens een shoot is het altijd mogelijk om een keer van outfit te wisselen. Gemiddeld duurt een loveshoot 1 uur.

Willen jullie graag een loveshoot boeken, hebben jullie nog vragen of willen jullie meer informatie ontvangen? Stuur mij dan een berichtje.

Vanaf € 185,-

 

Een loveshoot is te boeken vanaf € 185,-. Bekijk de tarievenlijst voor meer informatie.

bottom of page