top of page

Newborn

Gefeliciteerd, jullie krijgen een kindje! Of misschien is jullie kindje inmiddels al geboren!

De tijd gaat ontzettend snel na de geboorte van een baby en een pasgeboren baby blijft maar heel even echt klein. Voor de newbornshoot kom ik graag bij jullie thuis om foto's te maken, zodat jullie in je eigen vertrouwde omgeving zijn.​ Willen jullie toch liever afspreken op een andere locatie dan thuis, bijvoorbeeld op een buitenlocatie, dan kan dat ook na overleg. De beste tijd voor een newbornshoot is binnen 3 weken na de bevalling, zodat jullie baby nog lekker klein is. 

We beginnen met het maken van foto's van jullie baby alleen. Ook de lieve details zoals kleine handjes, voetjes en haartjes worden vastgelegd. Ik leg jullie ook graag als gezin vast en we kunnen uiteraard ook foto's maken met eventuele broertjes en/of zusjes. Hebben jullie zelf een idee gezien dat jullie leuk lijkt voor de fotoshoot? Bespreek dit van tevoren met mij, zodat we deze foto's optimaal kunnen maken.

 

Tijdens de fotoshoot neem ik alle tijd die nodig is om jullie kindje te fotograferen. Het is belangrijk dat jullie kindje tevreden is. Het is dan ook geen enkele probleem wanneer er tussendoor gevoed moet worden, een schone luier nodig is of wanneer jullie kindje even een huilmomentje heeft. Dit kunnen ook momentjes zijn die ik vastleg als jullie dit graag willen. Tijdens de shoot is het altijd mogelijk om een keer van outfit te wisselen. Gemiddeld duurt een newbornshoot 1 - 2 uren. 

Ik fotografeer tijdens een newbornshoot de situatie zoals deze op dat moment is. Ik maak dus geen gebruik van extra accessoires. Mochten jullie het leuk vinden om jullie kindje in een mooie inbakerdoek te wikkelen of een mooi knuffeltje bij hem/haar neer te leggen, dan kan dit natuurlijk. Eventueel kan ik neutrale babykleding meenemen die jullie kindje tijdens de shoot kan dragen.

Willen julllie graag een newbornshoot boeken? Stuur mij dan op tijd een berichtje, zodat ik ruimte vrij kan houden in mijn agenda rond de uitgerekende datum. Zodra jullie baby geboren is, kunnen jullie contact opnemen om de fotoshoot in te plannen. Is jullie kindje al geboren en willen jullie last minute een newbornshoot boeken? Neem dan contact op, zodat we samen een datum op korte termijn kunnen inplannen.

 

Hebben jullie nog vragen of willen jullie meer informatie ontvangen? Stuur mij dan een berichtje.

Vanaf € 195,-

 

Een newbornfotoshoot is te boeken vanaf € 195,-. Bekijk de tarieven voor meer informatie.

bottom of page