top of page
Lysanne van Rosendal Fotografie.jpg

 

Hi!

 

Wat ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

 

Mijn naam is Lysanne en samen met mijn vriend en onze twee dochtertjes woon ik in Driel, vlakbij de Veluwe. Genoeg mooie locaties in de buurt dus om te fotograferen!

 

Ik hou enorm van het strand en de duinen. Helaas wonen wij niet in de buurt van het strand, maar mijn ouders hebben een woning op Ameland. Ideaal! Verder ben ik gek op warme zomerdagen, mooie plekjes in de natuur en gebakjes, geniet ik enorm van een lekkere lunch, sta ik graag in de keuken en hang ik ’s avonds het liefst op de bank met een warme kop thee. Ook maak ik graag uitstapjes met mijn gezinnetje, familie en vrienden.

 

​Als klein meisje liep ik al rond met een camera en in 2012 kreeg ik mijn eerste spiegelreflexcamera. Vanaf dat moment heb ik mijn camera niet meer losgelaten.

 

Na de geboorte van mijn eerste dochtertje is mijn liefde voor fotografie verder gegroeid. Ik hecht nu nog meer waarde aan mooie en liefdevolle beelden. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en ik vind het dan ook ontzettend leuk en bijzonder om voor anderen herinneringen vast te mogen leggen. Sinds begin 2020 ben ik in opdracht gaan fotograferen en vanaf maart 2022 ben ik officieel gestart als fotograaf.

Let's make some memories

Ik richt me op lifestyle fotografie, dus tijdens een fotoshoot leg ik jullie graag vast zoals jullie zijn. Ik hou van liefdevolle en spontane beelden. Ik ben ook dol op het fotograferen van mooie details. Op een ontspannen en natuurlijke manier leg ik mooie momenten voor jullie vast als waardevolle herinnering voor nu en voor later. Ik werk enkel met daglicht om lichte en natuurlijke foto’s te kunnen maken.

​​

Je kunt mij boeken voor een gezinsshoot, zwangerschapsshoot, newbornshoot of loveshoot. Ook vind ik het geweldig om bruiloften te mogen vastleggen en geboortefotografie is iets dat zeker op mijn wensenlijstje staat. Wanneer je zelf een ander leuk idee hebt voor een fotoshoot, laat het me dan zeker weten. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

Spreekt mijn fotografiestijl je aan en wil je graag een fotoshoot boeken of een kennismakingsgesprek inplannen? Stuur mij dan een berichtje en hopelijk zien we elkaar snel!

Liefs Lysanne
 

bottom of page