top of page

Zwangerschap

Gefeliciteerd, je bent zwanger!

Zwanger zijn is zo bijzonder. Er groeit gewoon een mini mensje in je buik! Deze bijzondere periode kun je laten vastleggen tijdens een zwangerschapsshoot. De shoot kan plaatsvinden op een mooie buitenlocatie die we samen uitkiezen of bij jullie thuis in je eigen vertrouwde omgeving. De beste tijd voor een zwangerschapsshoot is wanneer je tussen de 32 en 35 weken zwanger bent, maar eerder of iets later kan natuurlijk ook.

We maken mooie foto's van je zwangerschap als herinnering voor later. Ik leg je vast op een ongedwongen, natuurlijke en ontspannen manier. Uiteraard kunnen we ook foto's maken samen met je partner of gezinnetje. Heb je een idee gezien dat je leuk lijkt voor de fotoshoot? Bespreek dit van tevoren met mij, zodat we deze foto's optimaal kunnen maken. Tijdens de shoot is het altijd mogelijk om een keer van outfit te wisselen. Gemiddeld duurt een zwangerschapsshoot 1 uur.

Wil je graag een zwangerschapsshoot boeken, heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Stuur mij dan een berichtje.

Vanaf € 165,-

 

Een zwangerschapsfotoshoot is te boeken vanaf € 165,-. Bekijk de tarievenlijst voor meer informatie.

bottom of page